Plasztikkártya rendelés, vagy plasztikkártya nyomtatás, esetleg mind a kettő egyszerre. Mi bármilyen plasztikkártyát elkészítünk önnek, kérjen ajánlatot!

Bizonyos esetekben egyszerre több funkciót is ellátó, elegáns megjelenésű kódolt plasztikkártya vagy mágneskártya szükséges, ahol a marketing és az azonosítási funkciót és az egyes szolgáltatásokhoz való hozzáférés menedzselhetőségét biztosító funkciót kell rugalmasan ötvözni.

Exkluzív megjelenés, magas biztonság

Vegyük például egy szerencsejátékkal foglalkozó kaszinó esetét, ahol a kaszinó vendégei, a kaszinóba jogosultan belépő vendégek azonosítását és beléptetését plasztikkártyával kell megoldani. A kaszinó igényesen kivitelezett különböző presztízsű és elektronikusan is azonosítható kártyákra tartott igényt. A vendégek “pozíciójuktól” függően különböző rangú plasztikkártyákat – ezüst kártya, arany kártya, stb. – kapnak a kaszinó szolgáltatásaihoz való hozzáférésüknek megfelelően

A kártya anonim, tehát fotóval, névvel nem megszemélyesített, de sorszámozott.
Mivel a kártyák egyben a beléptetést is elvégzik – tehát az egyes ajtókat is ez a kártya nyitja -, egy mágnescsíkkal is el kellett látni azokat, ezért a mágnescsíkot az adott zárrendszer belső szoftveréhez illesztett kóddal kellett feltölteni.

Ezt követően csupán a központi rendszerben az egyes kódokhoz a jogosultságokat kell hozzárendelnie a kaszinó rendszergazdájának és már játszhat is a vendég a digitálisan kijelölt játéktérben, illetve kedvére léphet ki és be a kaszinóba kártyájával.
A kártya természetesen könnyedén letiltható, akár részlegesen is, illetve jól követhető a vendég mozgása, tevékenysége a kaszinón belül, ami további lehetőségeket biztosít az üzemeltetőknek.

Kategóriák: Hírek