Plasztikkártya grafikai tervezés

Szüksége van plasztikkártyára, de nincs kész grafikája? Legyen szó akár beléptető-, törzsvásárlói-, bérlet-, vagy azonosítókártyáról, a kártya kinézete kulcsfontosságú, hiszen ez különbözteti meg elsősorban a többi hasonló terméktől.

Mi segítünk abban, hogyan nézzen ki plasztikkártyája, hogyan illeszkedik legjobban vállalkozása arculatához! Ha szeretné velünk együtt tervezni plasztikkártyája arculatát

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek csak a főbb kérdések. Ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül.

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)