Kulcskártya

Szeretne ön is saját kulcskártyát? Először kérjen ajánlatot, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.
Jól alkalmazható hotelek, apartmanok, szállodák bejárati ajtóinak, szobaajtajainak nyitásához, zárásához. A hagyományos kulcsokat helyettesítő plasztikkártya elektronikus ellenőrzési lehetőségeket biztosít. A plasztikkártya "programozhatósága" nagy rugalmasságot, újrahasznosíthatóságot és biztonsági lehetőségeket biztosít a kártyák tulajdonosainak, alkalmazójának.
Az újraírható chip – vagy mágnescsík – alkalmazásával elvileg végtelen alkalommal, akár a helyszínen lehetséges a kártyát és egyúttal a kártya tulajdonosát egy ajtóhoz, szobához, egy széfhez vagy akár egy öltözőszekrényhez hozzárendelni (a kártya újraírásához szükséges eszközt szintén biztosítani tudjuk igény esetén).

A plasztik kulcskártyák emellett kitűnő reklám lehetőségeket is nyújtanak, hiszen a vendégnél folyamatosan ott lévő plasztikkártyán további szolgáltatásokra, eseményekre hívhatja fel a kártya kibocsájtója a felhasználó figyelmét.

További plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek az alapvető kérdések a tervezés során, ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül!

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)