Plasztikkártya nyomtatás

Plasztikkártya rendelés, plasztikkártya nyomtatás, esetleg mind a kettő egyszerre? Ha plasztikkártyára van szüksége, jó helyen jár.
Kész grafikával rendelkezik plasztikkártyájához? Amennyiben a kész grafika megfelel a nyomdai követelményeknek is:
- A kártyák mérete 85,6 * 53,98 mm, így a grafikát ettől érdemesebb néhány miliméterrel nagyobbra tervezni méretarányosan, hogy ne legyen fehér keret a kártyán

- A grafika széleitől befelé számítva 3 milliméteres sávot érdemes kihagyni, így biztosan nem kerül a kártya szélére betű, ami lecsúszhatna

Ha ezeknek megfelel a grafika, úgy rövid határidővel el is készíthetjük az Ön plasztikkártyáját, legyen az egy- vagy kétoldalas, személyre szóló vagy univerzális, átlátszó vagy valamilyen színes hátterű kártya!

Plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek csak a főbb kérdések. Ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül.

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)