Plasztikkártya online hűségpont-rendszer

Plasztikkártyáját hűségkártyaként szeretné használni? Szeretné jobban megismerni ügyfelei és partnerei szokásait, igényeit? Egyedi fejlesztésű hűségpont-rendszerünkkel erre is lehetősége van!

A hűségpont gyűjtő rendszer már bizonyította sikerességét többek között nagy élelmiszerláncok, gyorséttermek és benzinkutak esetében. Eredményessége abban rejlik, hogy mindenki szívesebben hagyja a pénzét olyan helyen, ahol megbecsülik, és vásárlásai után megjutalmazzák.
Ha eddig azt gondolta, hogy a vevőszerzés- és megtartás ezen formája csak a multik kiváltsága, akkor ideje másként gondolkodnia!
Az Ön helyi üzletének is lehet hűségkártyája, amellyel:

  • új vásárlókat csábíthat be,
  • növelheti az egy vásárlásra jutó kosárértéket,
  • törzsvásárlókat szerezhet, akik később is mindig Önt választják!

Egyéni kedvezmények plasztikkártyával. Ajánlatot adunk plasztikkártyádra, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és végül a plasztikkártya nyomtatás.
Saját fejlesztésű hűségpont-rendszerünkkel lehetősége nyílik olyan marketing-eszközök alkalmazására, melyek a legerősebb kapcsolatot építik ki a vásárló és az eladó között. Rendszerünk egyedülálló a piacon, megbízhatóan és jól működik, mégis átlátható és könnyen használható, mindezt egyedi igényekre szabva!

Mire használhatja egy kisvállalkozás a plasztikkártyás rendszert?

Szoláriumban a rendelkezésre álló perceket rögzítheti, optikában a vevő vizsgálati eredményeit és korábbi vásárlásait követheti nyomon… minden vállalkozásnak nagy segítség lehet, ha az azonosítás és az ügyfélkezelés radikálisan leegyszerűsödik, hiszen így átláthatóbbá válnak a folyamatok és rengeteg időt spórolhat munkatársainak, mely végső soron Önnek hoz hasznot.

Hogyan lehet saját kártyarendszere néhány egyszerű lépésben?

  • Mondja el igényeit és kérje konkrét ajánlatunkat!
  • Elkészítjük az elképzeléseinek megfelelő, egyedi plasztikkártyákat!Egy egyszeri beállítás után az adminisztrációs felület készen áll a használatra, elkezdheti használni és élvezni a kártyás rendszer előnyeit.

Plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek csak a főbb kérdések. Ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül.

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)