Pontgyűjtő-kártya

Szeretne ön is pontgyűjtő plasztikkártyát? Ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és végül a plasztikkártya nyomtatás.
A pontgyűjtő-kártya általában a kereskedelemben és a szolgáltatási szektorban alkalmazott marketingeszköz, ahol a vásárlás vagy az igénybe vett szolgáltatás arányában virtuális pontok íródnak jóvá a plasztikkártya tulajdonosának "számlájára".
A pontok később különböző előnyökre, szolgáltatásokra, termékekre válthatóak erősítve a plasztikkártya tulajdonosának vásárlói hűségét.
A különböző plasztik pontgyűjtő-kártyákkal egyszerre növelhető a forgalom és a vásárlói elégedettség is! Megfelelő pontgyűjtő szoftver alkalmazásával számos további fontos információ nyerhető a vásárlók vásárlási szokásairól. Bizonyos esetekben ez a konstrukció a törzsvásárlói kártya funkcióit is elláthatja, amikor a plasztikkártya nemcsak a vásárlással arányos visszajuttatás mértékét rögzíti, hanem a törzsvásárlói árakhoz, kedvezményekhez való hozzájutást is biztosítja.
A pontgyűjtő plasztikkártya kiváló reklámfelület is egyben, amellyel különféle kiemelt termékek, szolgáltatások is reflektorfénybe helyezhetőek.

További plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek az alapvető kérdések a tervezés során, ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül!

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)