Rendezői kártya

Szeretne ön is rendezői plasztikkártyát? Ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és végül a plasztikkártya nyomtatás.
Rendezvények, koncertek biztosításával foglalkozó szervezetek munkatársainak a mozgását és munkáját elősegítő igazolvány.
A rendezői kártya általában fényképes, személyes azonosítóval ellátott plasztik kártya, de a rendezvény különböző részeiben való korlátozott mozgást szabályozandó kulcskártya funkcióval (RFID azonosítás) is gyakran kombinálják.

További plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek az alapvető kérdések a tervezés során, ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül!

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)