Rólunk

A plasztik kártyák az elmúlt évtizedek nagy nyertesei, térhódításuk megállíthatatlannak tűnik. Gyakorlatilag mindannyiunk zsebében ott lapul néhány ilyen kártya, kezdve a személyi okmányoktól a bankkártyán át a különböző pontgyűjtő, vagy törzsvásárlói, klubtagsági kártyákig.
A plasztik kártyák használatát a 60-as években neves nagy cégek vezették be Amerikában és az évek alatt folyamatosan az exkluzivitás egyik szimbólumává váltak. A masszív kialakítás, az egyedi grafika, a bankkártyával való hasonlósága, a kapcsolódó lehetőségek teszik a plasztikkártyákat egyedülállóan különlegessé.
Plasztikkártya rendelés, plasztikkártya nyomtatás, esetleg mind a kettő egyszerre? Ha plasztikkártyára van szüksége, jó helyen jár.
Ebben a szegmensben különösen fontos a minőségi és precíz munka, hiszen egy-egy kártya akár hosszú évekig is elkíséri a felhasználóját, a gyakori használat pedig szinte személyes tárggyá teszi ezeket. Ezért törekszünk a minél magasabb minőségre és az időtálló kártyák elkészítésére.
Több évre visszanyúló tapasztalatunk, és saját hűségpont-rendszerünk is bizonyítja, hogy munkánkat komolyan vesszük, és számukra legalább olyan fontos a precíz munka, mint ahogy azt Önök, ügyfeleink elvárják tőlünk.

Plasztikkártya típusaink

Hogyan lesz saját plasztikkártyám?

A saját plasztikkártyához a legfontosabb a tervezés és a grafika. Fontos leszögezni, pontosan milyen célra szeretnénk a kártyát használni? Kétoldalas, vagy egyoldalas kártya kell, esetleg átlátszó, vagy dombornyomottra van szükség? Névre szóló, vagy univerzális kártyára van szükségünk? Ezek csak a főbb kérdések. Ezt követően jöhet a grafika, amely az egész kártya külsejét és legjellegzetesebb jegyeit adja. Ezek alapján adunk árajánlatot ügyfeleinknek, amelyet – ha mindkét fél elégedett – a megrendelés követ. Ezután legyártjuk a kártyát, és kiszállítjuk azt, rövid határidőn belül.

Szeretne ön is plasztikkártyát? Grafikai tervet készítünk, ajánlatot adunk, majd jöhet a plasztikkártya rendelés és a plasztikkártya nyomtatás.

Ajánlatkérő adatai

Az Ön által készítetendő plasztik kártya adatai
IgenNem

(maximum 20mb, támogatott fájlok: jpeg, jpg, png, gif, psd, pdf, ai, eps)